Nuevo nombre, ¡más posibilidades! Ver más

Preguntes freqüents sobre la promoció Drivy - Bicing

Primer de tot, enhorabona per voler contribuir a una Barcelona millor. Per compartir el teu cotxe, aquest haurà de complir els requisits que es detallen al web i a les bases legals. Un cop hagis inscrit el cotxe a Drivy, hauràs d’inscriure’t al Bicing a través de la seva web i enviar-nos a [email protected] una foto del teu carnet d’abonat, un comprovant del pagament del Bicing (pot ser una foto de l'extracte del banc) i també el link a l’anunci del teu cotxe. Quan hagi finalitzat el teu primer lloguer a Drivy, ens posarem en contacte amb tu. Si t’has inscrit al Bicing a partir de l’1 de setembre de 2018 i fins el 31 de desembre de 2018, rebràs el reemborsament de la quota a través d’una transferència bancària al número de compte que hagis especificat al teu compte de Drivy. Si et vas inscriure al Bicing abans de l’1 de setembre de 2018, rebràs una notificació on s’indicarà que disposes de la renovació de la quota del Bicing de l’any que ve totalment gratis. Aquest reemborsament es farà un cop hagis renovat el Bicing i ens avisis presentant el comprovant d'aquesta renovació.
Hauràs d’inscriure el teu cotxe a Drivy i enviar-nos un email a [email protected] amb una foto del teu carnet d’abonat al Bicing, un comprovant del pagament del Bicing (pot ser una foto de l'extracte del banc) i també el link a l’anunci del teu cotxe. Un cop finalitzat el teu primer lloguer, ens posarem en contacte amb tu. Si t’has inscrit al Bicing a partir de l’1 de setembre de 2018 i fins el 31 de desembre de 2018, rebràs el reemborsament de la quota a través d’una transferència bancària al número de compte que hagis especificat al teu compte de Drivy. Si et vas inscriure al Bicing abans de l’1 de setembre de 2018, rebràs una notificació on s’indicarà que disposes de la renovació de la quota del Bicing de l’any que ve totalment gratis. Aquest reemborsament es farà un cop hagis renovat el Bicing i ens avisis presentant el comprovant d'aquesta renovació.
Aquesta promoció només és vàlida per a nous cotxes de Drivy, és a dir, cotxes que s’hagin inscrit a partir del 01/09/2018 i que no hagin estat registrats prèviament durant els 12 mesos anteriors a l’inici de la promoció. Properament tindrem promocions similars per a usuaris de Drivy ja registrats! Si has inscrit el teu cotxe a partir del 01/09/2018, un cop hagis inscrit el cotxe a Drivy, hauràs d’inscriure’t al Bicing (si no ho has fet encara) a través de la seva web i enviar-nos a [email protected] una foto del teu carnet d’abonat, un comprovant del pagament del Bicing (pot ser una foto de l'extracte del banc) i també el link a l’anunci del teu cotxe. Quan hagi finalitzat el teu primer lloguer a Drivy, ens posarem en contacte amb tu. Si t’has inscrit al Bicing a partir de l’1 de setembre de 2018 i fins el 31 de desembre de 2018, rebràs el reemborsament de la quota a través d’una transferència bancària al número de compte que hagis especificat al teu compte de Drivy. Si et vas inscriure al Bicing abans de l’1 de setembre de 2018, rebràs una notificació on s’indicarà que disposes de la renovació de la quota del Bicing de l’any que ve totalment gratis. Aquest reemborsament es farà un cop hagis renovat el Bicing i ens avisis presentant el comprovant d'aquesta renovació.
Si inscrius un cotxe de 8 o menys anys i amb menys de 100.000km, o bé si inscrius un cotxe elèctric o híbrid, podràs tenir la quota anual del Bicing Elèctric gratis. Quan hagi finalitzat el teu primer lloguer a Drivy, ens posarem en contacte amb tu. SSi t’has inscrit al Bicing a partir de l’1 de setembre de 2018 i fins el 31 de desembre de 2018, rebràs el reemborsament de la quota a través d’una transferència bancària al número de compte que hagis especificat al teu compte de Drivy. Si et vas inscriure al Bicing abans de l’1 de setembre de 2018, rebràs una notificació on s’indicarà que disposes de la renovació de la quota del Bicing de l’any que ve totalment gratis. Aquest reemborsament es farà un cop hagis renovat el Bicing i ens avisis presentant el comprovant d'aquesta renovació.
Per a usuaris que s’hagin inscrit al Bicing a partir de l’1 de setembre de 2018 i fins el 31 de desembre de 2018: Un cop hagis finalitzat el teu primer lloguer a Drivy, en un termini d’un mes, rebràs per transferència bancària al número de compte que has indicat al teu perfil de Drivy el reemborsament de la quota del Bicing Per a usuaris que s’hagin inscrit al Bicing abans de l’1 de setembre de 2018: No es fa reemborsament de la quota, sino renovació gratuita de la quota de l’any vinent. Un cop hagis finalitzat el teu primer lloguer a Drivy, en un termini d’un mes, rebràs una notificació on s’indicarà que disposes de la renovació gratuita de l’abonament del Bicing de l’any que ve. Un cop facis aquesta renovació, ens hauràs d'avisar i presentar el comprovant, i Drivy et farà el reemborsament.
Si ets nou en això de compartir el teu propi vehicle, no et preocupis. Tens tota la informació a www.drivy.es i també al nostre centre d’ajuda www.drivy.es/help. També ens pots trucar al 931816244 i t’ajudarem en tot el que necessitis saber!
Drivy compta amb una assegurança a tot risc amb Allianz, que cobreix 100% el cotxe durant el període que dura cada lloguer. Aquesta assegurança és la que s’encarrega de cobrir el vehicle en cas de danys o accidents que hagin tingut lloc mentre el cotxe està llogat a una altra persona a través de la plataforma Drivy i havent complert i signat correctament el contracte de lloguer entre particulars. No t’has de canviar d’assegurança, ni gestionar res amb la teva assegurança habitual. Això sí, és obligatori per llei que el vehicle disposi de, com a mínim, una assegurança a tercers.
Barcelona és una de les ciutats amb més creixement de carsharing en el últims anys. Molta gent ha renunciat a tenir vehicle propi perquè no el necessiten habitualment, però a la vegada, hi ha molta demanda de vehicles per sortir fora de la ciutat, ja sigui per marxar a la platja o la muntanya els caps de setmana o ponts, com per arribar a reunions fora de la ciutat, o fer mudances amb furgonetes. En temporada baixa, de novembre a març, el teu cotxe pot generar al voltant de 400€ al mes. En temporada alta de l’abril a l’octubre, al voltant de 800€ al mes. Tots els lloguers estan subjectes a IVA i IRPF. En aquesta pàgina podràs veure el testimoni real d’un ciutadà de Barcelona que té diferents cotxes inscrits a la plataforma: https://www.drivy.es/c/testimonio-carlos2
Sempre pots signar una autorització a algun familiar, amic o conegut, perquè pugui gestionar els lloguers per tu. A més, si el teu cotxe té fins a 8 anys d’antiguitat, i menys de 100.000km, Drivy et pot instal·lar gratuïtament la tecnologia Drivy Open, que permet gestionar els lloguers a distància. Amb Drivy Open, no caldrà que facis entrega de les claus a cada conductor, ja que ells podran accedir al teu cotxe mitjançant l’app de Drivy. Amb aquest sistema, no t’hauràs de preocupar d’horaris, ni hauràs de revisar la documentació de cada persona abans de cada lloguer, tot ho farà l’app de Drivy per tu. A més, la tecnologia compta amb sistema inmobilitzador que no permet que el cotxe arrenqui si no ha estat obert amb la app, així que el teu cotxe estarà més segur que mai! Si necessites més informació, pots anar a https://www.drivy.es/open-propietario
Pots compartir-lo igualment, però hauràs d’acompanyar als conductors al parking a l’inici i finalització de cada lloguer, o bé treure el cotxe del parking abans de que s’inicii qualsevol lloguer. Si tens Drivy Open instal·lat al teu cotxe, pots tenir el cotxe aparcat al carrer, o bé a un parking amb accès públic, i els teus conductor hi accediran directament un cop hagin fet tots els passos que l’ app indica. El parking, això sí, haurà de tenir bona conexió a internet perquè el vehicle es pugui obrir a distància.
Sí. Només ens hauràs d’enviar a [email protected] la foto del carnet d’abonat i el comprovant de pagament. Per part de Drivy ens reservem el dret de demanar-te documentació extra si fos necessari. Hauràs de tenir en compte que encara que l'abonament del Bicing sigui d'una altra persona, el reemborsament anirà al teu compte bancari, és a dir, al número de compte que figura al teu perfil de propietari a Drivy.
Sí, pots inscriure a Drivy tants cotxes com vulguis! Quants més cotxes compartits tingui la ciutat, més espai quedarà lliure a llarg termini. Per part nostra, t'abonarem la quota d'un Bicing per cotxe inscrit, és a dir, si tens per exemple dos cotxes i a la familia sou dos persones que utilitzeu el Bicing, podreu tenir les dues quotes gratis, sempre que els cotxes inscrits compleixin els requisits i hagin rebut i finalitzat el primer lloguer cadascún.
Podràs apuntar-te fins el 31 de desembre de 2018, però properament durant el 2019 anunciarem la seva reactivació.