Condueix menys, pedaleja més
Tu comparteixes el teu cotxe. Nosaltres et paguem el Bicing

Aquesta campanya estava activa fins el 31 de desembre de 2018. Pròximament tornarem a anunciar la seva reactivació perquè puguis apuntar el teu cotxe i gaudir del Bicing gratuïtament.

Drivy i Bicing col·laboren per potenciar l'ús de la bici a Barcelona i per aconseguir que cada cop més persones comparteixin el seu vehicle amb els veins de la ciutat. Fem de Barcelona una ciutat més neta i més lliure d'espai!

Canviem cotxes per bicicletes per a una Barcelona millor, uneix-te!

1. Inscriu el teu cotxe a Drivy

Registra el cotxe a la plataforma gratuïtament, i marca el teu preu i calendari de disponibilitat.

2. Contacta amb nosaltres

Envia un email a [email protected], indicant el perfil del teu cotxe a Drivy i adjunta una foto del teu carnet del Bicing on surti el teu número d'abonat i un comprovant de pagament de la quota del Bicing.

3. Rep el teu primer lloguer

Un cop finalitzi el teu primer lloguer, ens posarem en contacte amb tu per abonar-te l'import del Bicing si t'acabes d'inscriure, o pagar-te la quota de l'any que ve si ja eres usuari/a del Bicing.*

*Si et vas apuntar al Bicing abans de l'1 de setembre de 2018, obtindràs el reemborsament de la renovació de la quota del Bicing de l'any vinent, un cop la facis. I si t'has apuntat al Bicing entre l'1 de setembre de 2018 i el 31 de desembre de 2018, et reemborsarem l'import del teu primer any al Bicing. Són totalment vàlids els carnets del Bicing que siguin de familiars o parella de la persona que posa el cotxe a Drivy. Pots tenir el Bicing dels teus fills gratis!

Per què compartir el teu cotxe a Drivy?

1. Ajudes a que hi hagi menys cotxes als carrers

Barcelona té 6.000 cotxes per km2, molts més que Londres o Madrid. No creus que és massa? Una altra dada: Un cotxe compartit equival a 10 cotxes privats, uneix-te al carsharing! A Bcn ja hi ha més de 1.000 cotxes registrats.

2. Facilites una millor redistribució de l'espai

L'espai que ocupa un cotxe equival a l'espai que ocupen 10 bicicletes. En substitució, es poden crear més aparcaments o carrils per a les bicicletes, zones verdes i d'esbarjo o més vorera per a vianants.

3. Guanyes diners i el teu cotxe està assegurat

Compartint el cotxe amb altres persones pots guanyar entre 300 € i 600 € al mes. A més, Drivy compta amb una assegurança amb Allianz que cobreix el cotxe a tot risc quan està llogat a una altra persona. No hauràs de gestionar res amb la teva l'assegurança habitual.

Quins són els requisits per poder inscriure el teu cotxe?


  • El vehicle ha d'estar a Barcelona i ha de tenir menys de 200.000km, i un màxim de 10 anys d'antiguitat.
  • Ha de tenir matrícula d'Espanya, la ITV en regla i una assegurança mínim a tercers.
  • Ha de ser nou a la plataforma Drivy, no seran vàlids els vehicles inscrits a Drivy durant els 12 mesos anteriors a l'inici de la promoció (data d'inici 01/ 09/ 2018), ni tampoc els vehicles apuntats després de la data de finalització de la promoció (31/ 12/ 2018).

Tens preguntes?


Si tens dubtes, o vols parlar amb nosaltres, en aquesta pàgina trobaràs més informació. Per accedir a les bases legals de la promoció i consultar tota la informació sobre el seu funcionament, fes clic aquí.