Nuevo nombre, ¡más posibilidades! Ver más
Condueix menys, pedaleja més
Tu comparteixes el teu cotxe. Nosaltres et paguem el Bicing

Aquesta campanya estava activa fins el 31 de desembre de 2018. Pròximament tornarem a anunciar la seva reactivació perquè puguis apuntar el teu cotxe i gaudir del Bicing gratuïtament.

Drivy i Bicing col·laboren per potenciar l'ús de la bici a Barcelona i per aconseguir que cada cop més persones comparteixin el seu vehicle amb els veins de la ciutat. Fem de Barcelona una ciutat més neta i més lliure d'espai!

Canviem cotxes per bicicletes per a una Barcelona millor, uneix-te!

1. Inscriu el teu cotxe a Drivy

Registra el cotxe a la plataforma gratuïtament, i marca el teu preu i calendari de disponibilitat.

2. Contacta amb nosaltres

Envia un email a [email protected], indicant el perfil del teu cotxe a Drivy i adjunta una foto del teu carnet del Bicing on surti el teu número d'abonat i un comprovant de pagament de la quota del Bicing.

3. Rep el teu primer lloguer

Un cop finalitzi el teu primer lloguer, ens posarem en contacte amb tu per abonar-te l'import del Bicing si t'acabes d'inscriure, o pagar-te la quota de l'any que ve si ja eres usuari/a del Bicing.*

*Si et vas apuntar al Bicing abans de l'1 de setembre de 2018, obtindràs el reemborsament de la renovació de la quota del Bicing de l'any vinent, un cop la facis. I si t'has apuntat al Bicing entre l'1 de setembre de 2018 i el 31 de desembre de 2018, et reemborsarem l'import del teu primer any al Bicing. Són totalment vàlids els carnets del Bicing que siguin de familiars o parella de la persona que posa el cotxe a Drivy. Pots tenir el Bicing dels teus fills gratis!

Per què compartir el teu cotxe a Drivy?

1. Ajudes a que hi hagi menys cotxes als carrers

Barcelona té 6.000 cotxes per km2, molts més que Londres o Madrid. No creus que és massa? Una altra dada: Un cotxe compartit equival a 10 cotxes privats, uneix-te al carsharing! A Bcn ja hi ha més de 1.000 cotxes registrats.

2. Facilites una millor redistribució de l'espai

L'espai que ocupa un cotxe equival a l'espai que ocupen 10 bicicletes. En substitució, es poden crear més aparcaments o carrils per a les bicicletes, zones verdes i d'esbarjo o més vorera per a vianants.

3. Guanyes diners i el teu cotxe està assegurat

Compartint el cotxe amb altres persones pots guanyar entre 300 € i 600 € al mes. A més, Drivy compta amb una assegurança amb Allianz que cobreix el cotxe a tot risc quan està llogat a una altra persona. No hauràs de gestionar res amb la teva l'assegurança habitual.

Quins són els requisits per poder inscriure el teu cotxe?


  • El vehicle ha d'estar a Barcelona i ha de tenir menys de 200.000km, i un màxim de 10 anys d'antiguitat.
  • Ha de tenir matrícula d'Espanya, la ITV en regla i una assegurança mínim a tercers.
  • Ha de ser nou a la plataforma Drivy, no seran vàlids els vehicles inscrits a Drivy durant els 12 mesos anteriors a l'inici de la promoció (data d'inici 01/ 09/ 2018), ni tampoc els vehicles apuntats després de la data de finalització de la promoció (31/ 12/ 2018).

Tens preguntes?


Si tens dubtes, o vols parlar amb nosaltres, en aquesta pàgina trobaràs més informació. Per accedir a les bases legals de la promoció i consultar tota la informació sobre el seu funcionament, fes clic aquí.